Ceràmica Ley

Ceramistes des de 1985

video-play.png
El Tastaolletes de la Bisbal és una plataforma on ceramistes i restaurants de la Bisbal i voltants treballem junts pera presentar obres culinàries de qualitat

taller de ceràmica “Ceràmica Ley”

El taller Ceràmica Ley es troba al carrer La Bisbal, en zona alta de la vila de Peratallada. Ja fa uns 30 anys que el taller de ceràmica funciona.

El meu pare, Pablo Ley, deixeble d'Antoni Cumella i la meva mare Lone Ussing, ceramista professional danesa, van fundar el taller Ceràmica Ley. Al principi el meu pare va construir un forn que funcionava amb gasoil, més endavant es van modernitzar i van adquirir un Portahorno de gas propà. Al jubilar-se ells dos jo vaig prendre les regnes del taller procurant mantenir el nivell de qualitat.

0
Anys
d'experiència
0
Dissenys
0
Clients
satisfets
0
anys portant
el taller

Peratallada: ubicació privilegiada

El taller de ceràmica "Ceràmica Ley" es situa al poble de Peratallada, a uns 120 km de Barcelona.

Peratallada pertany al municipi de Forallac. És un poble encantador, la seva arquitectura i la seva naturalesa deixen bocabadats als visitants d'aquesta petita població.

Els edificis més antic sembla que al segle X ja estaven construïts encara que no la versió que es pot veure ara, ja que al llarg dels segles han sofert ampliacions i reestructuracions.

El poble en si és un museu i no hi ha ni un sol racó que no valgui la pena contemplar. Com per exemple les places de la vila.

Entre els edificis emblemàtics es troben l'església de Sant Esteve de Peratallada de segle XII, el Castell de Peratallada amb més de 1000 anys i el Campanar de les hores. El Castell.

També són dignes d'esment les torres de defensa que hi ha al voltant de la vila.

També és interessant l'avifauna de la zona. Amb la combinació de les cases antigues, les torres els camps i el bosc es creen una sèrie d'hàbitats que permet el desenvolupament d'un gran nombre d'espècies d'aus. Al voltant de 100 espècies d'ocells es poden veure a Peratallada i els seus voltants al llarg de l'any. Cal tenir en compte que les aus aquàtiques amb prou feines representen un 3% del total en aquest lloc.

Image

Contacte

Avinguda de la Bisbal, 3
17113 - Peratallada
Girona

Tel. 972 98 36 49

info@ceramicaley.com